Starthjälp i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper till när bilen inte startar - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Vi startar bilen åt dig! 

Krånglar batteriet eller är det något annat som gör att bilen inte startar? Våra bärgare har lång erfarenhet av felsökning och kan många gånger hjälpa dig direkt på plats. Är problemet mer komplicerat eller svårt att lokalisera så bärgar vi dig till en verkstad. 

Hjälp oavsett storlek på fordon

Vi startar inte bara bilar utan även bussar, lastbilar, skogsmaskiner och grävmaskiner. 

Snabbt på plats i skog och mark

Självklart hjälper vi dig som behöver starthjälp på mindre tillgängliga platser. 

Verksamhetsorter i Östergötland

Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.