Bensinstopp i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper till du fått slut på bränsle - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Vi kommer med bränsle till dig!

Vi på Björdes jobbar varje dag med att hjälpa dig som råkat ut för problem som gör att du inte kan ta dig vidare själv. Vårt mål är att du ska känna dig omhändertagen och trygg oavsett vart du stannat. Oftast är vi hos dig inom en timme för att hjälpa till med allt från bensinstopp till bärgning till verkstad.

Vägassistans vid slut på bränsle eller batteri

Många gånger när du har slut på bensin eller diesel så kan vi komma ut på plats och fylla på så att du själv kan ta dig vidare. Gäller det batteri eller andra problem så bärgar vi dig till närmsta laddningsstation eller versktad.

Startar inte bilen?

Ibland kan det vara så att det är något annat problem som gör att bilen stannat och inte startar. Vi gär självklart en genomgång för att se om det är något vi kan lösa på plats. Våra bärgare har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast sätta en bra diagnos redan på plats. Du kan läsa mer om vår starthjälp här

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli kontaktad av Björdes, lämna dina uppgifter så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss

Sök bärgare - ärendet är ej akut!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halv
Hel
Assistansförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Björdes att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha