Bensinstopp i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper till du fått slut på bränsle - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Vi kommer med bränsle till dig!

Vi på Björdes jobbar varje dag med att hjälpa dig som råkat ut för problem som gör att du inte kan ta dig vidare själv. Vårt mål är att du ska känna dig omhändertagen och trygg oavsett vart du stannat. Oftast är vi hos dig inom en timme för att hjälpa till med allt från bensinstopp till bärgning till verkstad.

Vägassistans vid slut på bränsle eller batteri

Många gånger när du har slut på bensin eller diesel så kan vi komma ut på plats och fylla på så att du själv kan ta dig vidare. Gäller det batteri eller andra problem så bärgar vi dig till närmsta laddningsstation eller versktad.

Startar inte bilen?

Ibland kan det vara så att det är något annat problem som gör att bilen stannat och inte startar. Vi gär självklart en genomgång för att se om det är något vi kan lösa på plats. Våra bärgare har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast sätta en bra diagnos redan på plats. Du kan läsa mer om vår starthjälp här

Såhär gör du för att få hjälp när du har slut på bränsle eller el i ditt fordon!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.