Bensinstopp i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper till du fått slut på bränsle - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Vi startar bilen åt dig! 

Vi på Björdes jobbar varje dag med att hjälpa dig som råkat ut för problem som gör att du inte kan ta dig vidare själv. Vårt mål är att du ska känna dig omhändertagen och trygg oavsett vart du stannat. Oftast är vi hos dig inom en timme för att hjälpa till med allt från bensinstopp till bärgning till verkstad.

Vägassistans vid slut på bränsle eller batteri

Många gånger när du har slut på bensin eller diesel så kan vi komma ut på plats och fylla på så att du själv kan ta dig vidare. Gäller det batteri eller andra problem så bärgar vi dig till närmsta laddningsstation eller versktad.

Startar inte bilen?

Ibland kan det vara så att det är något annat problem som gör att bilen stannat och inte startar. Vi gär självklart en genomgång för att se om det är något vi kan lösa på plats. Våra bärgare har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast sätta en bra diagnos redan på plats. Du kan läsa mer om vår starthjälp här

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.