Bilbärning i Östergötland

Våra bärgare är snabbt på plats och hjälper till med bilbärgning oavsett storlek - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Bärgning av personbilar

Oavsett om du råkat ut för bensinstopp, motorstopp eller kört av vägen är våra bärgare aldrig mer än ett samtal bort. Vi erbjuder förstklassig vägassistans och är snabbt på plats och bärgar din bil vart du än står. Med utgångspunkt från Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik når vi snabbt ut till hela Östergötland för att hjälpa dig.

Bilbägning – oavsett tid på dygnet

Björdes bilbägning har öppet dygnet runt hela året. När bilen börjat strula så finns vi här för dig. Det finns många olika anledningar till varför en bil behöver bärgas – nyckelproblem, punktering, drivmedelsbrist, krock, motorstopp eller avåkning. Tveka inte att kontakta oss

Att tänka på när du ringer en bärgare

Var redo med registreringsnummer och uppge vem som är kontaktperson.

Försök på bästa sätt förklara vad felet är och vad du önskar för hjälp. Felsökningen kan många gånger påbörjas innan vi är på palts. 

Startar inte bilen?

Ibland kan det vara så att det är något annat problem som gör att bilen stannat och inte startar. Vi gär självklart en genomgång för att se om det är något vi kan lösa på plats. Våra bärgare har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast sätta en bra diagnos redan på plats. Du kan läsa mer om vår starthjälp här

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.