Bilbärning i Östergötland

Våra bärgare är snabbt på plats och hjälper till med bilbärgning oavsett storlek - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Bärgning av personbilar

Oavsett om du råkat ut för bensinstopp, motorstopp eller kört av vägen är våra bärgare aldrig mer än ett samtal bort. Vi erbjuder förstklassig vägassistans och är snabbt på plats och bärgar din bil vart du än står. Med utgångspunkt från Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik når vi snabbt ut till hela Östergötland för att hjälpa dig.

Bilbägning – oavsett tid på dygnet

Björdes bilbägning har öppet dygnet runt hela året. När bilen börjat strula så finns vi här för dig. Det finns många olika anledningar till varför en bil behöver bärgas – nyckelproblem, punktering, drivmedelsbrist, krock, motorstopp eller avåkning. Tveka inte att kontakta oss

Att tänka på när du ringer en bärgare

Var redo med registreringsnummer och uppge vem som är kontaktperson.

Försök på bästa sätt förklara vad felet är och vad du önskar för hjälp. Felsökningen kan många gånger påbörjas innan vi är på palts. 

Startar inte bilen?

Ibland kan det vara så att det är något annat problem som gör att bilen stannat och inte startar. Vi gär självklart en genomgång för att se om det är något vi kan lösa på plats. Våra bärgare har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast sätta en bra diagnos redan på plats. Du kan läsa mer om vår starthjälp här

Såhär gör du för att kontakta närmsta lokala bärgningsfirma!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.