Lastbilstransport i Östergötland

Snabb och säker transport av lastbilar! Ring Björdes 011-16 80 00 om du behöver hjälp med transport i eller mellan Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Skicka en prisförfrågan

Vi transporterar lastbilar över hela Östergötland

Vi hjälper dig transportera lastbilar mellan verkstaden, garaget och arbetsplatsen. Du kan boka transport i förväg eller vill du diskutera uppdraget är du välkommen att ringa oss på 011-16 80 00

Transport till / från verkstad

Vi hjälper till att transportera din lastbil till och från verkstaden. Våra tungbärgare kan transportera stora lastbilar säkert och snabbt. Har du frågor gällande maxvikt eller liknande är du välkommen att kontakta oss. 

Till och från uppdragsgivare

Vi transporterar din lastbil till och från uppdragsgivare. Behöver du flytta din lastbil med är på annan ort - lugn vi ser till att du får den hjälp du behöver. Kontakta oss gällande transport av lastbil så hjälper vi dig. 

Såhär gör du för att kontakta närmsta lokala bärgningsfirma!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.