Lastbilstransport i Östergötland

Snabb och säker transport av lastbilar! Ring Björdes 011-16 80 00 om du behöver hjälp med transport i eller mellan Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Skicka en prisförfrågan

Vi transporterar lastbilar över hela Östergötland

Vi hjälper dig transportera lastbilar mellan verkstaden, garaget och arbetsplatsen. Du kan boka transport i förväg eller vill du diskutera uppdraget är du välkommen att ringa oss på 011-16 80 00

Transport till / från verkstad

Vi hjälper till att transportera din lastbil till och från verkstaden. Våra tungbärgare kan transportera stora lastbilar säkert och snabbt. Har du frågor gällande maxvikt eller liknande är du välkommen att kontakta oss. 

Till och från uppdragsgivare

Vi transporterar din lastbil till och från uppdragsgivare. Behöver du flytta din lastbil med är på annan ort - lugn vi ser till att du får den hjälp du behöver. Kontakta oss gällande transport av lastbil så hjälper vi dig. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.