Vi bemannar E4, E22, Väg 51, väg 55 med omnejd

Bärgare Länsförsäkringar i Östergötland, Björdes Bilbärgning

Bärgare länsförsäkringar i Norrköping, Finspång, Söderköping, Valdemarsvik med omnejd

Closest towing service or tow truck company near you in  Norrköping, Finspång, Söderköping & Valdemarsvik with environs.

Truck Recovery 24H

Försäkringsvilkor

Försäkringen gäller för det fordon som försäkringen tecknatsför och vars registreringsnummer anges i försäkringsbeviset.Försäkringen gäller för privatägt personbilsregistrerat fordon klass I, med en totalvikt om högst 3.5 ton och som är högst 15 år gammalt räknat från fordonets årsmodell. Fordonet ska vara svenskregistrerat och godkänt för att framföras i trafik under hela försäkringsperioden. Fordonet får inte vara belagt med körförbud, militärregistrerat, användas i yrkesmässig trafik eller för uthyrning, användas i tävlingsverksamhet eller vid träning för sådan verksamhet. T. 011-168000

Vi hjälper dig dygnet runt

Björdes hjälper dig dygnet runt, året om! Startar inte lastbilen, är du utelåst eller har du tankat fel, vi hjälper dig när oturen är framme.

Kontakta Björdes

Professionell tungbärgning & vägassistans nära dig, dygnet runt. Ring oss direkt! Tungbärgning. TMA & Vägassistans.

Bilbärgning

Förstklassig bärgninstjänst när du får problem med ditt fordon, om den inte startar/stannar på morgonen när du är på väg till ett viktigt möte eller ska lämna barnen på förskolan, låst in nycklarna i bilen eller, gud förbjude, är utsatt för en olycka.

Bärgning

Transport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver förflyttas till en verkstad eller kanske till och med till skroten?

Transport

Vägassistans

Vi på Björdes har hög kompetens och lång erfarenhet av vägassistans till alla typer av fordon. Vi vågar till och med kalla oss specialister på vägassistans av tyngre fordon. Tveka inte att kontakta oss eller läs mer om våra tjänster.

Vägassistans

Bra service

Bra service & trevlig personal.

Josefine Skogman - 17/01/2022

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal och snabb och bra service.

Jan Johansson - 17/01/2022

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Lämna ett omdöme

Såhär gör du för att ta hjälp av bärgningsfirma med försäkring!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.