Vi bemannar E4, E22, Väg 51, väg 55 med omnejd

Servicebil lastbil 24H i Östergötland med omnejd

ROADSERVICE TRUCK; Norrköping, Finspång, Söderköping, Valdemarsvik med omnejd. Vi är en rullande servicebil för tunga fordon. Välkomna att kontakta Björdes bilbärgning. Jourbil för lastbil & buss från erfarna Björdes bärgare.

Closest towing service or tow truck company near you in  Norrköping, Finspång, Söderköping & Valdemarsvik with environs.

Truck Recovery 24H

ROADSERVICE 24H - Däckjour E4 & E22

Problem med lastbilsdäck på din lastbil och behöver boka tid eller akut hjälp, Ring Björdes roadservice på tel 011-16 80 00

Truck Recovery 24H

ROADSERVICE 24H - Luftbälgs byte

Problem med luftbälg på din lastbil och behöver boka tid eller akut hjälp, Ring Björdes, lokal bärgare på tel 011-16 80 00.

Truck Recovery 24H

ROADSERVICE 24H - Bakgavellyft service

Problem med bakgavellyft på din lastbil och behöver boka tid eller akut hjälp, Ring Björdes, lokal bärgare på tel 011-16 80 00.

Vi hjälper dig dygnet runt

Björdes hjälper dig dygnet runt, året om! Startar inte lastbilen, är du utelåst eller har du tankat fel, vi hjälper dig när oturen är framme.

Kontakta Björdes

Professionell tungbärgning & vägassistans nära dig, dygnet runt. Ring oss direkt! Tungbärgning. TMA & Vägassistans.

Bilbärgning

Förstklassig bärgninstjänst när du får problem med ditt fordon, om den inte startar/stannar på morgonen när du är på väg till ett viktigt möte eller ska lämna barnen på förskolan, låst in nycklarna i bilen eller, gud förbjude, är utsatt för en olycka.

Bärgning

Transport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver förflyttas till en verkstad eller kanske till och med till skroten?

Transport

Vägassistans

Vi på Björdes har hög kompetens och lång erfarenhet av vägassistans till alla typer av fordon. Vi vågar till och med kalla oss specialister på vägassistans av tyngre fordon. Tveka inte att kontakta oss eller läs mer om våra tjänster.

Vägassistans

Bra service

Bra service & trevlig personal.

Josefine Skogman - 17/01/2022

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal och snabb och bra service.

Jan Johansson - 17/01/2022

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Lämna ett omdöme

Såhär gör du för att kontakta närmsta lokala bärgningsfirma!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.