Låsöppning i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper dig öppna ditt fordon om du tappat dina nycklar - dygnet runt året om. Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Vi hjälper dig komma vidare

Vi kan många gånger öppna bilen på plats - dock har modärnare bilar bättre säkerhet och blir svårar att hjälpa till med på plats. Men självklart bärgar vi bilen till en versktad så att du kan få hjälp av behörig personal. 

Är det inte akut använd formuläret nedan

Står bilen på tomten eller arbetsplatsen så kan du kontakta oss och boka en tid. Då åker vi ut och hjälper dig när det behövs. 

Kontakta oss för bärgning

Vi är snabbt på plats och hjälper dig till närmsta verkstad så att tanken kan pumpas och bränslesystemet kan rengöras. Alla kan göra fel och vårt mål är att ni ska få bästa möjliga service på plats. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.