Låsöppning i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper dig öppna ditt fordon om du tappat dina nycklar - dygnet runt året om. Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Vi hjälper dig komma vidare

Vi kan många gånger öppna bilen på plats - dock har modärnare bilar bättre säkerhet och blir svårar att hjälpa till med på plats. Men självklart bärgar vi bilen till en versktad så att du kan få hjälp av behörig personal. 

Är det inte akut använd formuläret nedan

Står bilen på tomten eller arbetsplatsen så kan du kontakta oss och boka en tid. Då åker vi ut och hjälper dig när det behövs. 

Kontakta oss för bärgning

Vi är snabbt på plats och hjälper dig till närmsta verkstad så att tanken kan pumpas och bränslesystemet kan rengöras. Alla kan göra fel och vårt mål är att ni ska få bästa möjliga service på plats. 

Såhär gör du för att få hjälp när du inte kommer in, låst in dina bilnycklar i din bil!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.