Bärga bilen till verkstad ? Björdes Bilbärgning hjälper dig 24H

Behov av bärgning? Startar inte bilen? Ring oss dygnet runt på 011 - 16 80 00 och beställ tid och pris för bärgning till verkstad. Björdes försöker alltid laga på plats. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

Vi finns för dig i; Norrköping | Finspång | Söderköping | Valdemarsvik | Utmed E4

Prisförfrågan transport verkstad, akut ring istället!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ingen fil vald

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Björdes att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Sedan 1985 har vi bärgat bilar i Östergötland, Vi finns i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Vi hjälper dig dygnet runt

Björdes hjälper dig dygnet runt, året om! Startar inte bilen, är du utelåst eller har du tankat fel, vi hjälper dig när oturen är framme.

Kontakta Björdes

Professionell bilbärgning & vägassistans nära dig, dygnet runt. Ring oss direkt!  Bilbärgning/Tungbärgning. Vägassistans.

Bilbärgning

Förstklassig bärgninstjänst när du får problem med ditt fordon, om den inte startar/stannar på morgonen när du är på väg till ett viktigt möte eller ska lämna barnen på förskolan, låst in nycklarna i bilen eller, gud förbjude, är utsatt för en olycka.

Bärgning

Transport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver förflyttas till en verkstad eller kanske till och med till skroten?

Transport

Vägassistans

Vi på Björdes har hög kompetens och lång erfarenhet av vägassistans till alla typer av fordon. Vi vågar till och med kalla oss specialister på vägassistans av tyngre fordon. Tveka inte att kontakta oss eller läs mer om våra tjänster.

Vägassistans

Bra service

Bra service & trevlig personal.

Josefine Skogman - 17/01/2022

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal och snabb och bra service.

Jan Johansson - 17/01/2022

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Lämna ett omdöme

Ring lokal bärgare :  011-16 80 00

Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer “bilen går sönder”.