Tungbärgning i Östergötland

Våra tungbärgare är snabbt på plats och hjälper till med bärgning av lastbilar, bussar och tyngre fordon - dygnet runt året om. Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Tungbärgning från erfarna bärgare runt väg 51 & 55

Vi på Björdes har hög kompetens och lång erfarenhet av vägassistans till tyngre fordon, ja vi törs kalla oss specialister på detta område. Vår fullt utrustade kudd-vagn säkerställer restvärdesräddning och att skador minimeras i samband med bärgning där olyckan varit framme och ju mindre skador på fordon och last desto mindre kostnader för den som i slutänden ska betala.

Tungbärgning dygnet runt

Björdes bilbägning har öppet dygnet runt hela året. När bilen börjat strula så finns vi här för dig. Det finns många olika anledningar till varför en bil behöver bärgas – nyckelproblem, punktering, drivmedelsbrist, krock, motorstopp eller avåkning. Tveka inte att kontakta oss

Jourreparationer

Finns det möjlighet så reparerar vi fordon på plats i den mån det är möjligt. Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av fordon du har. Av oss kan du till exempel få hjälp med bärgning av lastbil eller bärgning av buss.

Såhär gör du för att beställa tungbärgning i Östergötland! 

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.