Biltransport i Östergötland

Snabb och säker transport av bilar! Ring Björdes 011-16 80 00 om du behöver hjälp med transport i eller mellan Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Skicka en prisförfrågan

Transport av bilar i Norrköping med omnejd

Vi hjälper dig transportera bilar mellan verkstaden, bostaden och lagerlokaler. Du kan boka transport i förväg eller vill du diskutera uppdraget är du välkommen att ringa oss på 011-16 80 00

Transport av A-traktor / EPA

Köpt en ny A-traktor men behöver hjälp att transportera den till bostaden? Kontakta oss så hjälper vi till att på bästa sätt hämta och lämna A-traktorn på rätt plats. 

Transport skrotbil

Vi transporterar trasiga eller övergivna bilar från tomten eller bostadsområdet direkt till skroten.

Transport av ny bil

Vi transporterar nya bilar från bilhandlaren till önskad adress. Vill du överaska någon eller få en bil levererad till din verkstad- kontakta oss så löser vi det. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli kontaktad av Björdes, lämna dina uppgifter så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss

Sök bärgare - ärendet är ej akut!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halv
Hel
Assistansförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Björdes att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha