Biltransport i Östergötland

Snabb och säker transport av bilar! Ring Björdes 011-16 80 00 om du behöver hjälp med transport i eller mellan Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Skicka en prisförfrågan

Transport av bilar i Norrköping med omnejd

Vi hjälper dig transportera bilar mellan verkstaden, bostaden och lagerlokaler. Du kan boka transport i förväg eller vill du diskutera uppdraget är du välkommen att ringa oss på 011-16 80 00

Transport av A-traktor / EPA

Köpt en ny A-traktor men behöver hjälp att transportera den till bostaden? Kontakta oss så hjälper vi till att på bästa sätt hämta och lämna A-traktorn på rätt plats. 

Transport skrotbil

Vi transporterar trasiga eller övergivna bilar från tomten eller bostadsområdet direkt till skroten.

Transport av ny bil

Vi transporterar nya bilar från bilhandlaren till önskad adress. Vill du överaska någon eller få en bil levererad till din verkstad- kontakta oss så löser vi det. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.