Din lokala bärgare i Östergötland

Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Bärgning dygnet runt, året runt

Om Björdes Bilbärgning I Norrköping AB

Vårt mål är att du ska känna Dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer, “bilen går sönder”. Vi försöker alltid att vara på plats hos dig och ditt fordon inom en timme men visst kan det hända att vi måste omprioritera och låta någon annan gå före om just din situation inte är av akut karaktär.

Läs mer om vår historia

Peter Björde

VD/stationschef

Per Johansson

Bärgare

Marie-Helene Winell

Koordinator

Malin Johansson

Kundreskontra

Martin Gustafsson

Stations chef

Gert Andersson

Bärgare

Kaisa Lindhol

Bärgare

Bauta Swensson

Bärgare

Ronny Johnsson

Bärgare

Björdes Bilbärgnings historia

Björdes Bilbärgning AB är ett företag med säte i Norrköping som varit verksamma med samma ägarstruktur sedan 1985. (se separat avsnitt om historien här-> )

Vi utför uppdrag för alla fordon oavsett försäkringsbolag/omfattning och har också direkta eller indirekta avtal med ett flertal av de större aktörerna i försäkringsbranschen.

Utöver försäkringsbolagen så är vi också åtgörare för bilimportörer/producenter och har också avtal med så väl polismyndigheten i Östergötland som kronofogden och försvarsmakten.

Sedan 2017 har vi också en egen TMA-bil som utgör skydd i samband med väghjälp längs hårt trafikerade/oöversiktliga vägar.
Vi har också en fullt utrustad kudd-vagn med lyft- och nedtagningskuddar för restvärdesräddning i samband med olyckor där tyngre fordon är inblandade.

Vår personal är utbildade i hantering av el-bilar, restvärdesräddning, hantering av farligt gods och första hjälpen och har självklart också alla nödvändiga kravställda och generella utbildningar för arbete på och längs vägen.

Vi var i perioden 1994 till 2020 anslutna till Falck Räddningskår och är sedan hösten 2017 avtalsknutna som leverantör för SOS International AB i hela Östergötland.

Vårt mål är att du ska känna Dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer, “bilen går sönder”. Vi försöker alltid att vara på plats hos dig och ditt fordon inom en timme men visst kan det hända att vi måste omprioritera och låta någon annan gå före om just din situation inte är av akut karaktär.

Vi eftersträvar alltid att försöka reparera bilen på plats så att du kan fortsätta din resa i det egna fordonet men om vi av olika orsaker inte lyckas med det bärgar vi ditt fordon till lämplig verkstad eller annan destination och är du på resande fot hjälper vi dig självklart med ersättningsbil, hotell eller det som passar dig/er bäst.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes Bilbärgning I Norrköping AB lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig.

Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.