Transport av fordon i Östergötland

Transport av fordon i Östrgötland. Vi hjälper dig vid att tranportera fordon till verkstad eller bilskrot dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Prisförfrågan online

Biltransport & Lastbilstransport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver förflyttas till en verkstad eller kanske till och med till skroten?

Vi finns tillgängliga i Norrköping med omnejd, när du behöver hjälp att transportera ett eller flera fordon från en plats till en annan. Vi kör från dörr till dörr om så önskas. Vår kompetenta och välutbildade personal har inte bara stor erfarenhet av bilbärgning utan också bred kunskap om biltransporter och transporter av olika typer av fordon så att du alltid kan känna dig trygg med att vi tar väl hand om ditt fordon. Vi arbetar dygnet runt, året runt för att alltid finnas behjälpliga när än du behöver oss.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.