Transport av fordon i Östergötland

Transport av fordon i Östrgötland. Vi hjälper dig vid att tranportera fordon till verkstad eller bilskrot dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Prisförfrågan online

Biltransport & Lastbilstransport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver förflyttas till en verkstad eller kanske till och med till skroten?

Vi finns tillgängliga i Norrköping med omnejd, när du behöver hjälp att transportera ett eller flera fordon från en plats till en annan. Vi kör från dörr till dörr om så önskas. Vår kompetenta och välutbildade personal har inte bara stor erfarenhet av bilbärgning utan också bred kunskap om biltransporter och transporter av olika typer av fordon så att du alltid kan känna dig trygg med att vi tar väl hand om ditt fordon. Vi arbetar dygnet runt, året runt för att alltid finnas behjälpliga när än du behöver oss.

Såhär gör du för att beställa tungbärgning i Östergötland! 

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.