Transport av fordon i Östergötland

Transport av fordon i Östrgötland. Vi hjälper dig vid att tranportera fordon till verkstad eller bilskrot dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Prisförfrågan online

Biltransport & Lastbilstransport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver förflyttas till en verkstad eller kanske till och med till skroten?

Vi finns tillgängliga i Norrköping med omnejd, när du behöver hjälp att transportera ett eller flera fordon från en plats till en annan. Vi kör från dörr till dörr om så önskas. Vår kompetenta och välutbildade personal har inte bara stor erfarenhet av bilbärgning utan också bred kunskap om biltransporter och transporter av olika typer av fordon så att du alltid kan känna dig trygg med att vi tar väl hand om ditt fordon. Vi arbetar dygnet runt, året runt för att alltid finnas behjälpliga när än du behöver oss.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli kontaktad av Björdes, lämna dina uppgifter så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss

Sök bärgare - ärendet är ej akut!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halv
Hel
Assistansförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Björdes att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha