Bärgning i Östergötland 24H

Bärgning 24H när du behöver du behöver hjälp. Vi hjälper dig vid tungbärgning, bilbärgning, mc bärgning, mopedbilar & husbilar som behöver bärgas dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Bärgning när du behöver hjälp runt E4 ,E22, väg 51 & 55

När än du får problem med ditt fordon, om den inte startar/stannar på morgonen när du är på väg till ett viktigt möte eller ska lämna barnen på förskolan, låst in nycklarna i bilen eller, gud förbjude, är utsatt för en olycka så kommer det oavsett tidpunkt ALLTID olämpligt. Det är vid slika tillfällen vi finns här för dig, året runt och dygnet runt, i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd och hjälper dig oavsett orsak till driftsstoppet. Vi eftersträvar alltid att försöka reparera bilen på plats så att du kan fortsätta din resa i det egna fordonet men om vi av olika orsaker inte lyckas med det bärgar vi ditt fordon till lämplig verkstad eller annan destination.

Bärgning från erfarna bärgare 24H

Vi på Björdes har hög kompetens och lång erfarenhet av vägassistans till tyngre fordon, ja vi törs kalla oss specialister på detta område. Vår fullt utrustade kudd-vagn säkerställer restvärdesräddning och att skador minimeras i samband med bärgning där olyckan varit framme och ju mindre skador på fordon och last desto mindre kostnader för den som i slutänden ska betala.

Såhär gör du för att kontakta närmsta lokala bärgningsfirma!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.