Feltankning i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper dig som råkat tanka fel bränsle i ditt fordon - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Tankat fel bränsle? - Starta inte bilen

Alla kan vara stressade eller bara agera på rutin och då glömma vilken bil det var man tog på morgonen eller fick av uthyrningen. Om det är så att du råkat tanka fel bränsle så är det viktigt att du inte startar bilden och kör vidare. Rulla istället bilen åt sidan och kontakta en bärgare så att vi kan bärga bilden till närmsta verkstad.

Vad kan hända om jag startar bilen?

Om du kör bilen på fel bränsle så behövs en omfattande felsökning göras då bilens bränslesystem kan vara skadat och i värstafall gått sönder. Mekanikerna behöver se över allt från tank till bränsleslangar och motor. 

Kontakta oss för bärgning

Vi är snabbt på plats och hjälper dig till närmsta verkstad så att tanken kan pumpas och bränslesystemet kan rengöras. Alla kan göra fel och vårt mål är att ni ska få bästa möjliga service på plats. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli kontaktad av Björdes, lämna dina uppgifter så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss

Sök bärgare - ärendet är ej akut!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halv
Hel
Assistansförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Björdes att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha