Feltankning i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper dig som råkat tanka fel bränsle i ditt fordon - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Tankat fel bränsle? - Starta inte bilen

Alla kan vara stressade eller bara agera på rutin och då glömma vilken bil det var man tog på morgonen eller fick av uthyrningen. Om det är så att du råkat tanka fel bränsle så är det viktigt att du inte startar bilden och kör vidare. Rulla istället bilen åt sidan och kontakta en bärgare så att vi kan bärga bilden till närmsta verkstad.

Vad kan hända om jag startar bilen?

Om du kör bilen på fel bränsle så behövs en omfattande felsökning göras då bilens bränslesystem kan vara skadat och i värstafall gått sönder. Mekanikerna behöver se över allt från tank till bränsleslangar och motor. 

Kontakta oss för bärgning

Vi är snabbt på plats och hjälper dig till närmsta verkstad så att tanken kan pumpas och bränslesystemet kan rengöras. Alla kan göra fel och vårt mål är att ni ska få bästa möjliga service på plats. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du uppringd av Björdes, lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 011-16 80 00.

Kontakta oss
hCaptcha

Besöksadress

Lansengatan 32
600 04 Norrköping

Kontakta stationen

011-16 80 00 

Fakturafrågor knappval 2

Kontakta oss per mail

Bärgning & Vägassistans Dygnet runt

Öppettider

Stationen: Mån - Fre: 08:00 - 17:00

Verksamheten har öppet dygnet runt

Björdes bilbärgning

Vi på Björdes är din lokala aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Behöver du vägassistans/bilbärgning inkl. TMA skydd, oavsett fordonstyp, i Östergötland så är vi aldrig längre än ett samtal bort.

I samarbete med

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Björdes Bilbärgning I Norrköping AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Björdes Bilbärgning I Norrköping AB.