Feltankning i Östergötland

Vi är snabbt på plats och hjälper dig som råkat tanka fel bränsle i ditt fordon - dygnet runt året om.

Ring Björdes 011-16 80 00, det självklara valet av bärgare i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Tankat fel bränsle? - Starta inte bilen

Alla kan vara stressade eller bara agera på rutin och då glömma vilken bil det var man tog på morgonen eller fick av uthyrningen. Om det är så att du råkat tanka fel bränsle så är det viktigt att du inte startar bilden och kör vidare. Rulla istället bilen åt sidan och kontakta en bärgare så att vi kan bärga bilden till närmsta verkstad.

Vad kan hända om jag startar bilen?

Om du kör bilen på fel bränsle så behövs en omfattande felsökning göras då bilens bränslesystem kan vara skadat och i värstafall gått sönder. Mekanikerna behöver se över allt från tank till bränsleslangar och motor. 

Kontakta oss för bärgning

Vi är snabbt på plats och hjälper dig till närmsta verkstad så att tanken kan pumpas och bränslesystemet kan rengöras. Alla kan göra fel och vårt mål är att ni ska få bästa möjliga service på plats. 

Såhär gör du för att kontakta närmsta lokala bärgningsfirma!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.