Vägassistans i Östergötland

Vägassistans 24H när du behöver du behöver hjälp. Vi hjälper dig vid punktering, låsöppning fordon, starthjälp, feltankning, bensinstopp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd.

Kontakta oss

Vägassistans när dig, vi hjälper dig! 

När än du får problem med ditt fordon, om den inte startar/stannar på morgonen när du är på väg till ett viktigt möte eller ska lämna barnen på förskolan, låst in nycklarna i bilen eller, gud förbjude, är utsatt för en olycka så kommer det oavsett tidpunkt ALLTID olämpligt. Det är vid slika tillfällen vi finns här för dig, året runt och dygnet runt, i Norrköping med omnejd och hjälper dig oavsett orsak till driftsstoppet. Vi eftersträvar alltid att försöka reparera bilen på plats så att du kan fortsätta din resa i det egna fordonet men om vi av olika orsaker inte lyckas med det bärgar vi ditt fordon till lämplig verkstad eller annan destination.

Såhär gör du för att få hjälp med vägassistans!

Ring Björdes - bärgningsfirma på 011-16 80 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, då hjälper vi dig även med det.