Kontakta Björdes Nävekvarn

Sedan 1985 har vi bärgat bilar i Nävekvarn med omnejd. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer “bilen går sönder”. Svaret och hjälpen finns ett lokalt samtal bort.

Ring Bärgare 011 - 16 80 00

Din lokala bärgare i Nävekvarn

Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Har du fått motorstopp, låst in nycklarna, tankat fel, fått punktering mm, vår vägassistans hjälper dig dygnet runt, året runt i Säter med omnejd. Kontakta din lokala bärgare.

Bärga bil till verkstad 

Björdes finns nära dig i Nävekvarn, Nyköpingsvägen & Kvarsebovägen med omnejd . Vi hjälper dig dygnet runt på plats eller att få ditt fordon till verkstad. Boka även online.

011-168000

Björdes Bilbärgning

Nävekvarn

JOUR: 011-168000

Bärgningstation 08.00-17.00 011 - 16 80 00

Vi håller vägarna rullande i Nävekvarn

Opening Hours

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Meddelande

Ingen fil vald

" Bra service & trevlig personal. "

Josefine Skogman

" Mycket trevlig personal och snabb och bra service. "

Jan Johansson

Bilbärgning

Förstklassig bärgninstjänst när du får problem med ditt fordon, om den inte startar/stannar på morgonen när du är på väg till ett viktigt möte eller ska lämna barnen på förskolan, låst in nycklarna i bilen eller, gud förbjude, är utsatt för en olycka.

Bärgning

Transport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver bärga bilen till verkstad eller kanske till och med till skroten?

Transport

Vägassistans

Vi på Björdes har hög kompetens och lång erfarenhet av vägassistans till alla typer av fordon. Våra bärgare vågar till och med kalla sig specialister på vägassistans av tyngre fordon. Tveka inte att kontakta oss eller läs mer om våra tjänster.

Vägassistans